ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ακαδημιών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 17-18 FINAL ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Dec 

* 21 Δεκεμβρίου: ενημέρωση του προγράμματος για αλλαγή στο τμήμα 2007 (δύο τμήματα)
* 3 Νοεμβρίου: ενημέρωση του προγράμματος για αλλαγή τη Δευτέρα στο τμήμα Παγκορασίδων
* 11 Οκτωβρίου: ενημέρωση του προγράμματος για αλλαγές στο τμήμα 2008

Πληροφορίες: Άρης Ζαχαρίας, 6977964198

==============================================================

 Και κάτι νέο στο πρόγραμμά μας.

Ο ΑΣ Ολυμπιάδα Παπάγου στα πλαίσια της αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των αθλητικών υπηρεσιών προς τους αθλητές και αθλήτριες πραγματοποιεί και εντάσσει στο εβδομαδιαίο προπονητικό πρόγραμμα 2017-18, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, την Ώρα Ειδικής Εκγύμνασης σε γκρούπ ηλικιών.

Α´ Γκρούπ για τις ηλικίες γεν. 2003, 2004 και 2005.
Β´ Γκρούπ για τις ηλικίες γεν. 2006, 2007 και 2008.

Οι Ώρες Ειδικής Εκγύμνασης αποτελούν ένα πρόγραμμα φυσικής αγωγής με σκοπό να τονιστεί η αναγκαιότητα της λειτουργικής προπόνησης με απώτερο σκοπό την βελτίωση της αθλητικής φυσικής ικανότητας, εστιάζοντας στο ευρύτερο πεδίο της νευρομυϊκής προσαρμογής, στην βελτίωση της ορθοσωμίας, της κινητικής συμπεριφοράς, της πρόληψης τραυματισμών και της αθλητικής διατροφής. Χαρακτηρίζεται ως Ώρα Ειδικής Εκγύμνασης διότι έχει σαν στόχο την βελτίωση και την ενίσχυση της μυϊκής δύναμης, της μυϊκής ευλυγισίας και ελαστικότητας, της αρθρικής ευκαμψίας, της ισορροπίας, της κιναίσθησης και του ρυθμού, τον έλεγχο βάρους στοχεύοντας στην μακροχρόνια αθλητική ανάπτυξη και έχοντας οι αθλητές μας και αθλήτριές μας ως κίνητρο την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και απόδοσης αλλά όχι της επίδοσης.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα της Ειδικής Εκγύμνασης είναι προαιρετική. Τη συνιστούμε ανεπιφύλακτα και ελπίζουμε στη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων αθλητών/τριών, που θα συνδυάσουν τη σωματική και φυσική υγεία με το ποικιλόμορφο και διασκεδαστικό μέρος της Ώρας Ειδικής Εκγύμνασης.

Οι Ώρες Ειδικής Εκγύμνασης θα πραγματοποιούνται από τον γυμναστή μας, Αναστάσιο Δαμίρη (Πρωταθλητή Ελλάδος, Βαλκανιονίκη και μέλος της Εθνικής Ελλάδος Στίβου) κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στο γήπεδο στίβου Παπάγου και στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ (Αθλητικό Κέντρο Παπάγου, οδός Νευροκοπίου). Αναλυτικότερα το ωράριο πρόγραμμα της Εκγύμνασης θα το βρείτε στο ενιαίο εβδομαδιαίο πρόγραμμα της Ακαδημίας.